2011.12.09.
15:41

Írta: kezu

Imádnivaló mininyomtató

Az okostelefon és a nyomtató között tátongó űrt hivatott betölteni a Little Printer névre keresztelt kis eszköz, mely recept méretben nyomtatja ki a híroldalak, közösségi hálózatok és egyéb források híreit, hogy valami kézzelfoghatót lehessen olvasni a buszon.

Bár a papíralapú rendszerek kiszorulása jó hír a fáknak, mégis valahogy kényelmesebb papírról olvasni, sudokut fejteni, kiragasztani egy cetlit a hűtőre, firkálgatni, stb...Ezzel magyarázza a Berg a mininyomtató funkcióját, ugyanis az előzetes vélemények eléggé megoszlanak az eszköz szükségességét illetően.

A mosolygó arc, amit minden oldal végére nyomtat, már talán kicsit sok a jóból, de biztos, hogy a megjelenés szerves részévé válik. A készülék tekercses hőpapírral működik, és mivel a gyártó cég egyben design ügynökség is, a kinyomtatott papír szép látvány is egyben. Egy alkalmazás segítségével gombnyomásra, vagy előre beállított paraméterekkel lehet meghatározni, hogy pontosan mi kerüljön a személyre szabott hírújságba.

A miniprinter rövid üzentek, bevásárló listák kinyomtatására is alkalmas. 2012-ben kerül forgalomba, egyelőre csak béta-verzióval, majd a visszajelzések alapján készítik el a végleges konstrukciót.

Szólj hozzá!

Címkék: nyomtató mininyomtató

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr333451318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása