2012.02.20.
13:55

Írta: kezu

Görház

Egy igazi 'boardos mindig gurulni akar, legyen pályán vagy az utcán, na de még otthon is? Naná. Pár fanatikus megépített egy olyan lakást, mely 100%-ig deszkázható. Képek és videó a cikkben!

Az egész lakrész gyakorlatilag egy félcső, minden pontjába el lehet jutni gördeszkával, sőt akár át is trükközhetünk egyik helyiségből a másikba.

A leginkább elképesztő az egészben (s mutatja a koncepció komolyságát), hogy még az elhelyezett bútorok is mind úgy lettek kialakítva, hogy lehessen rajtuk skatelni, slideolni, vagy amit akarunk.

Ez a koncepció ház Malibuban található és Pierre-André Senizergues álmodta meg, Gil Le Bon Delepointe pedig a dizájnról gondoskodott.

Persze a teljes ház nem készült el, de a prototípus helyiségek komoly minőséget és kivitelezést képviselnek. A teljes, eredeti épület (ha egyszer megépül), közel 2200 négyzetméteres lenne. 

pas-house-003t1pas-house-008t1 
pas-house-006t1pas-house-001t1 

pas-house-002t1pas-house-004t1

Szólj hozzá!

Címkék: skateboard gördeszka board görkorcsoja görkori pálya skateboard park

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr764146104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása