2012.03.28.
16:35

Írta: kezu

Vízszintes zuhany

A Dornbracht német konyha és fürdőszoba berendezési cégnek hála, a Horizontal Shower névre keresztelt újdonsággal ezentúl már fekvő helyzetben is élvezhetjük a reggeli zuhanyt.

A termék januárban debütált a svájci Bázelben, és több kiegészítővel is felszerelhető, így minden vásárló személyre szabhatja saját vízszintes zuhanyzóját.

A Horizontal Shower kinézetre olyan, mint egy falhoz rögzített napozóágy, fölötte egy sor zuhanyrózsával. Ezeket a zuhanyrózsákat egyenként is irányíthatjuk a cég által kifejlesztett Ambiance Tuning Technique, azaz hangulatjavító rendszer segítségével.

Külön állíthatjuk a víz hőmérsékletét, a vízsugarak erősségét, valamint a zuhanyzófejek mozgási irányát és mozgásuk módját is.

Érdekes kezdeményezés, mely vélhetően inkább megmarad különlegességnek, wellness kiegészítőnek, mintsem valós, alkalmazható, praktikus fürdőszobai újításnak -legalábbis az átlagemberk körében.

Szólj hozzá!

Címkék: fürdés fürdőszoba zuhany zuhanyzás vízszintes zuhany

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr584346090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása