2012.02.10.
14:21

Írta: kezu

Az asztali telefonok Adonisza

A Sebastian Sauvage által tervezett Eclipse telefon elképesztően gyönyörűre sikeredett. A dizájn asztali készüléket egy 1970-es modell inspirálta.

SebastienSauvage-EclipseOldalról a telefonra tekintve nehéz lenne megmondani, hogy mégis milyen eszement dizájn tárggyal van dolgunk, de amint kicsit közelebb érünk és elénk tárul a számsor, akkor azonnal világossá válik: a valaha készített egyik legszebb (modern) dizájn telefonnal van dolgunk.

Az Eclipse egy normál, vezeték nélküli készülék, melynek bár gyönyörű a külleme, azonban funkcionalitása és kényelmessége erősen megkérdőjelezhető, az viszont biztos, hogy ezt a kagylót az ember nem csapja le egy veszekedés befejeztével.

Színes kijelző, magas minőségű hangszóró és mikrofon is dukál természetesen, bár feltételezhető, hogy azokban az otthonokban, ahol egy ilyen hever az asztalon, ott nem sűrűn használják a „vezetékes" telefont. De legalább ékes dísze lehet az asztalunknak, mondjuk a a gyönyörű iPhone kihangosítónk mellett.

Dizájn telefon

Szólj hozzá!

Címkék: telefon asztali telefon dizáj telefon dizájn tárgy

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr434090211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása