2012.04.04.
16:35

Írta: kezu

Tapintsd ki, hogy milyen idő lesz holnap!

Az utóbbi napokban mindenki azt akarja tudni, hogy mennyire lesz hideg a másnap. Robb Godshaw szerkentyűje megmutatja nekünk, csak meg kell érinteni és kezünkön fogjuk érezni!

Több módja van annak, hogy megtudjuk milyen idő lesz holnap, megnézhetjük az időjárás jelentést, kinézhetünk az ablakon, hihetünk a népi hagyományoknak (hogy most éppen a macska megijed-e a rénszarvas árnyékától stb.), vagy megérinthetünk egy alumínium dobozt, ami pont olyan hőmérsékletű, mint a holnapi időjárás.

Nagyon érdekes a szerkezet, mely a netről húzza le az infót, hogy mi a másnapi hőmérséklet, ez után pedig felmelegíti vagy lehűti magát annak megfelelően.

Tapintsd ki a holnapi időjárást!

 

A kockában megtalálható egy aluborda, ventilátor, valamint egy melegítő egység is. Előre megadjuk helyzetünket, a gép pedig beállítja a holnapi várható hőmérsékletet 0 és 100 F között.

Egyelőre nem kapható a szerkezet, bár elérhető áron biztosan sikeres lenne a piacon.

Szólj hozzá!

Címkék: időjárás hőmérséklet hőmérő

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr604363666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása