2012.01.31.
16:30

Írta: kezu

Zooey Deschanel a legújabb címlaplány

Zooey Deschanel a bájos színésznő, dalszerző, énekes, a neves hollywoodi operatőr Caleb Deschanel lánya. A rokonszenves lány a februári Allure címlapjáról néz vissza ránk megszokott bájával.

Zooey első ránézésre is egy magával ragadó humoros csajszi, aki mindenkit azonnal levesz a lábáról. Az ütős „The New Girl" sorozatban azonnal hatalmas sikert ért el a Cherylt alakító színésznő, mely sorozatban nem mellesleg Jennifer Aniston is szerepelt.

Kedvencünkké mégis a (500) days of Summer című filmmel vált, hiszen a bájos és huncut karaktert kiválóan alakította, a film pedig kellemes kikapcsolódást nyújt a nézők számára.

Örömteli látni, hogy egy ilyen varázslatos személyiség fedi majd a februári Allure magazint. Ez a lány egy valódi művész, minden sztárallűrtől és pletykaáradattól mentes, bájos arcjátékával, gyönyörű hajával és egyszerű eleganciájával pedig nagyon jól mutat a fotókon.

A címlapon is tengermély kék tekintete, kislányos frufruja és pirosra festett ajkainak varázslatos összhangja egyszerűen magával ragadó. Zooey imádja a frufruját, állítása szerint már volt, hogy lenövesztette, ám nem érezte jól magát nélküle, így minden alkalommal visszavágatja, kétség nem fér hozzá, nagyon jól áll neki.

"I'm bangs and eyes," ahogy ő fogalmaz.

Íme a fotók:

zooey-deschanel-cover-shoot-2zooey-deschanel-cover-shoot-4zooey-deschanel-cover-shoot-7

Szólj hozzá!

Címkék: képek cimlap zooey deschanel

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr584036157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása