2012.01.30.
14:49

Írta: kezu

Fából készült iPhone hátlap

Ha egy egyedi, kézzel készült, igazán stílusos kiegészítőt keresel az iPhone telefonodhoz, akkor a Material 6 fatokja az, amit keresel.

Sokak számára az egyik legfontosabb használati tárgyuk a telefonjuk, az iPhone tulajokra ez kifejezetten igaz, nekik a készülékük külleme és stílusa különösen fontos.

Itt a lehetőség, hogy egyedivé, stílusossá tegyük az iPhone okostelefonunkat, hiszen a Material 6 fa borítású tokjai mind gyönyörűek és kézzel készültek.

Fa hátlap iPhone-hoz


Áruk sem a horror kategóriába tartozik, 90 és 100 amerikai dollár környékén tucatnyi fafajtából és erezettípusból választhatunk.

Ezeket az egyedi tokokat Matt Turner és Randy Lively több hónapon keresztül fejlesztette, mindkettőjük közel 30 éve foglalkozik a fa megmunkálásával, tehát biztosra vehető, hogy minőségi darabok a képen látható hátlapok.

Szólj hozzá!

Címkék: iphone iphone tok iphone hátlap fa iphone hátlap

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr373977140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása