2011.12.09.
15:37

Írta: kezu

Másnaposok 3 forgatás szeptembertől!

Korábban már hírt adtunk róla, hogy bizonyosan érkezhet a Másnaposok vígjátékfilmek legújabb folytatása, a harmadik rész. Ezt most újfent megerősítette az egyik szereplő, sőt új részeleteket is elárult.

Az egyik főszereplő, Bradley Cooper árult el újabb morzsákat a harmadik epizódról, melyről csak félinformációkat lehetett tudni eddig.

Bradley a The Graham Norton Showban mesélt a következő részről, elmondta, hogy nagyon-nagyon reméli, hogy már szeptemberben elkezdik forgatni a filmet, hiszen Todd Phillips konkrétan a forgatókönyvön dolgozik már egy ideje.

A színész további részleteket is elárult a Másnaposok harmadik, papíron befejező részéről:

„Még nem biztos, de igen valószínű, hogy nem a megszokott, az első két részben látott formulát fogjuk követni a trilógia lezárásánál. Úgy tudom, hogy ezúttal Los Angeles városában fog játszódni a történet, és más struktúrával fut majd a film" –mondta Cooper.

Egyes korábbi pletykák szerint a harmadik rész történései Alan körül fognak forogni, akit a pszichiátriáról készül majd kiszabadítani a hírhedt „wolf pack".

Zach Galifanakis és Ed Helms is bizonyosan csatlakozik a harmadik rész szereplőgárdájához, melyet Todd Phillips rendez majd, a forgatókönyvet Craig Mazin és Todd Phillips írja.

Szólj hozzá!

Címkék: információ másnaposok másnaposok 3

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr433451286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása