2011.12.05.
15:56

Írta: kezu

Tom Hanks újra nácikkal küzd


Tom Hanks a Ryan közlegény megmentése után ismét II. világháborús drámát akar vászonra vinni az In The Garden Of Beasts (Fenevadak kertjében) című könyv megfilmesítésével.

Erik Larson könyve valós emlékeken, William Dodd visszaemlékezésein alapul, aki 1933-ben amerikai nagykövet volt Berlinben. A háborús hangulat egyre jobban begyűrűzik az országba, Dodd lánya pedig beleszeret a Harmadik Birodalom magas rangú tisztjébe. Lassan azonban a hitleri nacionalizmusról lehull az álca, a Dodd családnak pedig szembe kell néznie a valósággal.

Hanks szerepvállalását egyelőre még nem erősítették meg, de a Hollywood Reporter szerint már most sztárcsináló mozinak tartja a projektet. Bár nem túl nehéz elképzelni Hanks-et William Doddként, a lényegében jó ember szerepében, aki veszélyes helyzetbe kerül.



Előtte azonban még Stephen Daldry, Extremely Loud And Incredibly Close című filmjében láthatjuk, amely szintén egy regény adaptáció.

Főhőse egy kisfiú, Oskar Schell, akinek apja a szeptember 11-i támadás során veszti életét. A fiú talál egy kulcsot, amely az apjáé volt, és elindul, hogy megkeresse a hozzá passzoló zárat.

A fiú apját Hanks, anyját pedig Sandra Bullock alakítja. A film 2012 februárjában kerül a mozikba.

Szólj hozzá!

Címkék: film tom hanks vilaghaboru extremely loud and incredibly close in the garden of beasts

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr353440184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása