2011.11.15.
15:58

Írta: kezu

Lesz Sin City 2

Már biztosra vehető, hogy érkezik a Sin City 2, örülhetnek a képregényrajongók, hiszen több teljesen új sztorival, azonban a régi gárdával számolnak a készítők.

Ha a képregénygurunak, Frank Millernek hihetünk, akkor a forgatás 2012 elején kezdődhet.

"Robert Rodriguez és én most fejezzük be a forgatókönyvet, és már tavasszal elkezdenénk a forgatást" – mondta Miller az MTV-nek.

"A Sin City 2 valójában az A Dame To Kill For című könyv adaptációja lesz. Emellett még várható egy rövidebb story is, Just Another Saturday Night címmel, valamint még két vadi új történet is. Az egyikben Jessica Alba karaktere, Nancy Callahan szerepelne" - folytatta Miller.

A Sandiego Comic Con-on Miller elárulta az egyik új sztori címét is, mely The Long Bad Night néven fog futni.

Már csak egy kérdés maradt hátra: vajon a visszatér az eredeti szereplőgárda?

Alba valószínűleg visszatér, ugyanis mostanában imád Rodriguezzel dolgozni (Machete, Spy Kids 4), de Mickey Rourke koránt sem biztos, ugyanis az Expandables 2-ben a neki ajánlott szerepet is visszautasította.

Rourke csak annyit nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, hogy nem veti el az ötletet, ha tényleg érzi, hogy akarják, akkor alá fog írni, igaz elmondása szerint gyűlöli az olykor 12-14 órás sminkelési procedúrákat, többek között ezért is hezitál.

Szólj hozzá!

Címkék: mozi folytatás információ sin city sin city 2

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr443385070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása