2011.10.28.
15:22

Írta: kezu

Keresik a Steve Jobs film forgatókönyvíróját

Az október 5-én elhunyt Apple vezér Steve Jobs életéről szóló film jogait a Sony szerezte meg, a cég 2013-ban tervezi kiadni a filmet.

A Sony Pictures rögtön Steve Jobs halála után megszerezte a filmes jogokat, melyek Walter Isaacson által írt „hivatalos" Steve Jobs életrajzi könyv megfilmesítésére szólnak.

A filmes cég jelenleg Aaron Sorkint forszírozza a forgatókönyv megírása kapcsán, hiszen Aaron nem is olyan rég a Közösségi háló című filmben dolgozott. Az író jelenleg is aktívan munkálkodik több projekten is, egyelőre nem nyilatkozott, hogy elvállalja-e a Steve Jobs filmet.

Egyes pletykák szerint nem fog összejönni az amúgy valószínűleg jól működő párosítás, hiszen Mark Zuckerberg története, a Közösségi Háló még éppen csak lecsengett, így Aaront, mint író nagyon beskatulyáznák ebbe az IT világba. Nem mellékesen Sorkin személyesen is ismerte az elhunyt Apple vezért, ezért könnyen lehet, hogy személyes okokra hivatkozva nem vállalná el a munkát.

Az ügy végén egyelőre nincs pont, ha netán Aaron Sorkin nem vállalná el a filmet, akkor sem kerülne veszélybe a projekt.

A Sony 2013-ban tervezi kiadni a filmet.

Szólj hozzá!

Címkék: apple film mozi halál önéletrajz steve jobs megjelenés élete biográfia aaron sorkin sony pictures megfilmesítés steve jobs film

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr73336359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása