2011.10.24.
15:45

Írta: kezu

Dobd fel es fotózz!

Mi az: zöld, feldobod, és panoráma fotót készít? Ez nem más, mint Jonas Pfeil labda alakú kütyüje, mellyel remek panoráma képeket készíthetünk.

Mindig is nehéz volt teljes körben jól működő panoráma képeket készíteni, ezt a problémát egyszerűsíti, sőt még szórakoztatóval is teszi ez a „Throwable Panoramic Ball Camera".

A labda alakú szerkezetbe 36 db 2 megapixeles telefonkamera van beleszerelve és akkor készíti el a fényképet, amikor eléri a dobás utáni legmagasabb pontját, még a zuhanás előtt.

Ezt egy beépített gyorsulásmérő segítségével képes megtenni, hogy aztán elkészítse a 360 fokos, 36 képből álló képet. Persze az összeillesztés nem tökéletes, de nagyon mókás, ahogyan meg magunkat is láthatjuk a kép alján, ahogyan a visszaeső labdát várjuk.

Szólj hozzá!

Címkék: fotó kép fényképezőgép fényképező panoráma labda panoráma fotó jonas pfeil throwable panoramic bal camera

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr873326511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása