2012.02.01.
16:37

Írta: kezu

100 ezer dolláros iPhone tok

A Brikk nevű cég pár nappal ezelőtt jelentette be extradrága és luxus kategóriát képviselő Trim nevű iPhone "öltözékét", melyek a 4 és a 4S modellekhez készülnek.

A céget a titánból készült tokjai tették híressé, melyeket 2500 és 4500 dollárért lehetett megszerezni –állítólag a cég minden eladott darab után adakozott a bevételből.

Cyrus Blacksmith, a cég elnöke bejelentette, hogy emelik a tétet: ezúttal 100.000 dollár értékű tokot készítenek, mely 2012-től már kapható is.

Minden tokot a vevőkkel közösen alakítanak ki, közel 600 gyémánt díszíti majd az így már lakások árával vetekedő telefont, összesen nagyjából 6 karátot tesz ki gyémántok egyvelege. A vásárló meghatározhatja a színt, méretet és egyéb részleteket.

Jelenleg csak Roseark boltokban kaphatók a Brikk tokok, de jövőre már Los Angelesen kívül is szeretnének értékesíteni.

Íme a korábbi, titánból készült videója:

Szólj hozzá!

Címkék: iphone iphone tok luxus iphone tok

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr724044202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása