2012.01.31.
16:35

Írta: kezu

Akarod: lakóház egy 18. századi toronyban

Vannak, kiknek nagy álma, hogy világítótoronyban éljenek, valószínűleg így volt ezzel De Matos Ryan, építész is. Hozzá köthető a Round Tower régi angol épület, melyet a tervező felújított, majd álomházzá alakított.

A történészek szerint a Round Tower 1790-ben épült, valószínűleg szélmalomként, a Gloucestershire városában található, Siddington mellett. Utána egy dekoratív, de funkció nélküli építményként állt. Az eredeti 10 méter magas torony teljesen egészében kőből készült, átmérője pedig az alapnál 7,5 méter.

A toronyban ma négy hálószoba található, a többi helyiség a bővítményben található, amit a toronynak helyet adó dombtetőben alakítottak ki.Lakóház egy toronybanLakóház egy toronybanLakóház egy toronyban

Lakóház egy toronyban

Szólj hozzá!

Címkék: torony torony lakóház lakház torony

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr404036163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása