2012.02.23.
14:44

Írta: kezu

Fából vasparipa?

A maga nemében egyedülálló és roppant elegáns a Lagomorph dizájnstúdió koncepció biciklije. A kerékpár legfőbb elemei fából készültek, méghozzá diófából. Kéne.

Egyre többen választják a kerékpározást, mint általános közlekedési formát, ez köszönhető a nagy dugóknak és az egekbe szökő üzemanyag áraknak.

Persze itt is megjelennek az elitisták, akik ki akarnak tűnni a tömegből, ők természetesen megtalálják a maguk alá való paripát, hiszen egyre több exkluzív, méregdrága bicikli kerül a piacra.

Az egyik ilyen, és talán a legexkluzívabb, legelegánsabb küllemű a Lagomorph dizájnja, mely természetesen 100%-ig környezetbarát. A vázat amerikai diófából készítették, illetve a kiegészítő fém alkatrészek is a legmagasabb minőséget képviselik.

     bike_31

bike_21

 

bike_11bike_41

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpár bicikli exkluzív kerékpár

A bejegyzés trackback címe:

https://shtrend.blog.hu/api/trackback/id/tr764186140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása